FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet u Istri, Kvarneru i Dalmaciji

ZAGREB, 19. kolovoza 2004. (Hina) - Na cestama u smjeru mora te premaunutrašnjosti Hrvatske promet je srednje jakosti do pojačan ali seodvija nesmetano, izvijestio je u 12 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 19. kolovoza 2004. (Hina) - Na cestama u smjeru mora te prema unutrašnjosti Hrvatske promet je srednje jakosti do pojačan ali se odvija nesmetano, izvijestio je u 12 sati Hrvatski auto-klub.

S obzirom na pojačan intenzitet prometa na području Istre, Kvarnera i Dalmacije, povremeno dolazi do kraćih zastoja na prilaznim cestama turističkih središta kao i kroz same turističke centre.

Za sav je promet, do daljnjega, zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica-Zadar i Maslenica-Rijeka odvija se obilazno D8-D54-lokalna cesta-Maslenica.

Pojačan je ulaz osobnih vozila u Hrvatsku na graničnim prijelazima Bajakovo, Stara Gradiška, i Pasjak a izlaz iz Hrvatske na G.P Kaštel, Pasjak, Rupa i Macelj.

U trajektnim lukama Jablanac i Mišnjak napravila se kraća kolona osobnih vozila. U ostalim trajektnim lukama zasada nema dužih čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙