FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet bez zastoja, tijekom dana pojačan promet na cestama prema moru

ZAGREB, 18. kolovoza 2004. (Hina) - U unutrašnjosti Hrvatske promet seodvija nesmetano, a i na glavnim cestama prema moru promet teče bezopterećenja i zastoja, izvijestio je u 10 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 18. kolovoza 2004. (Hina) - U unutrašnjosti Hrvatske promet se odvija nesmetano, a i na glavnim cestama prema moru promet teče bez opterećenja i zastoja, izvijestio je u 10 sati Hrvatski auto-klub.

Tijekom dana kraći zastoji mogu se očekivati, na prilaznim cestama turističkih središta u Istri i Kvarneru, te posebno na dionicama Jadranske magistrale Kraljevica-Crikvenica, Pirovac-Šibenik te Split-Omiš.

Kraći zastoji također su mogući i na cestama gdje su u tijeku radovi.

Za sav je promet do daljnjega zatvoren dio Jadranske magistrale (D8) od raskrižja s D54 u Maslenici do gradilišta staroga Masleničkog mosta. Promet na relaciji Maslenica-Zadar i Maslenica-Rijeka odvija se obilazno D8-D54-lokalna cesta -Maslenica.

Na graničnim prijelazima putnički i teretni promet odvija se nesmetano.

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički promet je preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo (7 do 19 sati), teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrola prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguća je na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajektni promet:

Trajekti plove prema redu plovidbe bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙