FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FLORIDA: NAJMANJE 15 MRTVIH NAKON PROLASKA URAGANA CHARLEY

PUNTA GORDA, 15. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Uragan Charley koji je upetak opustošio Floridu ubio je najmanje 15 osoba, a taj bi se brojmogao i povećati, priopćili su u subotu dužnosnici hitnih služba.
PUNTA GORDA, 15. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Uragan Charley koji je u petak opustošio Floridu ubio je najmanje 15 osoba, a taj bi se broj mogao i povećati, priopćili su u subotu dužnosnici hitnih služba.

Dužnosnici hitnih služba potvrdili su smrt deset osoba na području Punte Gorde najteže pogođenom uraganom. Još pet osoba umrlo je u drugim dijelovima Floride.

Direktor hitnih služba na području Punte Gorde rekao je na konferenciji za tisak kako se još ne zna točan broj umrlih, dodajući kako bi se mogao popeti na nekoliko desetaka.

Predsjednik Bush, koji bi u nedjelju trebao stići na Floridu, proglasio je hitno stanje u toj državi kako bi se mogla podijeliti pomoć.

Uragan Charley jedna je od najrazornijih prirodnih katastrofa nakon uragana Andrew koji je pogodio područje Miamija 1992. i ubio 12 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙