FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: MUNOZ - IMAO SAM VIŠE SNAGE OD HRVATA

ATENA, 14. kolovoza 2004. (Hina) - Venezuelanski boksač Edgar RamonMunoz Mata nakon pobjede nad našim Marijom Šivolijom nije kriooduševljenje.
ATENA, 14. kolovoza 2004. (Hina) - Venezuelanski boksač Edgar Ramon Munoz Mata nakon pobjede nad našim Marijom Šivolijom nije krio oduševljenje.

"Dobro sam boksao, a imao sam i više snage od Hrvata", rekao je Munoz, koji je jedan od najpopularnijih sportaša u Venezueli i koji će, ovisno o uspjehu na Olimpijskim igrama, pokušati nastaviti karijeru u SAD među profesionalcima.

Da se radi o dobrom boksaču potvrđuje i činjenica da je na posljednjim Panameričkim igrama osvojio brončano odličje nakon pobjede nad predstavnikom SAD-a i tijesnog poraza u poluzavršnici od kubanskog boksača.

Razočarenje slabim boksom nije krio naš mladi olimpijac Šivolija.

"Danas nisam bio svoj. Nisam plesao po ringu i to mi se obilo o glavu. Jako sam tužan jer sam razočarao svoje najbliže. Ne znam što mi je bilo u drugoj rundi, a taktiku sam promijenio vjerojatno zato što nisam znao rezultat. U trećoj i četvrtoj rundi išao sam na tučnjavu, a tučnjava nije moj boks. Priznajem da sam u četvrtoj rundi izgubio snagu i zato su mi otkazale noge", rekao je Šivolija.

Trener naše reprezentacije Drago Mijić vjerovao je da će poslije prve runde Marijo lako doći do pobjede.

"Nije mi jasno zašto je u drugoj rundi promijenio taktiku. Mi ništa nismo znali o Venezuelancu pa i nismo mogli za njega niti pripremiti neku posebnu taktiku. Međutim, Marijo je u tri runde radio upravo ono što nije smio i zato je na kraju zasluženo izgubio".

Porazom našeg boksača bio je vidno razočaran i izbornik Pero Tadić koji je imao svoje viđenje događaja u drugoj rundi.

"Nije mi jasno to bodovanje u drugoj rundi jer sam vidio neke udarce Marija koje su suci pripisali njegovom protivniku", rekao je Tadić i naglasio da je za poraz najviše kriva promjena taktike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙