FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POŽAR NA MLJETU

ZAGREB, 14. kolovoza 2004. (Hina) - Jutros u 10,28 sati Državnivatrogasni operativni centar MUP-a zaprimio je dojavu o požaru borovešume iznad brda Babino Polje - Veliki Grad na otoku Mljetu, pri čemuje, kako se navodi, zbog nepristupačna terena bio ugrožen repetitor.
ZAGREB, 14. kolovoza 2004. (Hina) - Jutros u 10,28 sati Državni vatrogasni operativni centar MUP-a zaprimio je dojavu o požaru borove šume iznad brda Babino Polje - Veliki Grad na otoku Mljetu, pri čemu je, kako se navodi, zbog nepristupačna terena bio ugrožen repetitor.

Požar je zahvatio površinu od oko pola hektara.

Na teren su izašle lokalne vatrogasne snage s područja Dubrovačko-neretvanske županije i dva 'kanadera', a u pripravnost su zbog vremenskih prilika stavljene i intervencijske vatrogasne snage MUP-a.

Vatrogasci su jutros intervenirali i na području Splitsko-dalmatinske županije. U 9,30 sati izbio je požar trave i maslinika u Svinici kod Marine put Segeta, na površini oko dva hektara. U gašenju požara sudjelovale su lokalne vatrogasne snage, a požar je lokaliziran u 10,30 sati, navodi se u izvješću Državnog vatrogasnog operativnog centra MUP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙