FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: ČERVAR - I KAD SPAVAMO POBJEĐUJEMO

ATENA, 18. kolovoza 2004. (Hina) - Nakon pobjede protiv Južne Korejeizbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar istaknuo je daje ostvaren prvi cilj, odnosno plasman u četvrtfinale.
ATENA, 18. kolovoza 2004. (Hina) - Nakon pobjede protiv Južne Koreje izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar istaknuo je da je ostvaren prvi cilj, odnosno plasman u četvrtfinale.

"Mi smo u četvrtfinalu. Cilj je ostvaren. Dokazali smo da i kad spavamo pobjeđujemo. Imamo stotinu problema, ali se ne damo. Situacija je sada posve u našu korist i imamo mogućnost biranja protivnika za četvrtfinale", izjavio je Červar.

"Pobijedili smo teško, a mislim da je ključ pobjede bio u tome što smo odvojili njihove vanjske igrače od crte. Nisam se uplašio kada smo pet minuta prije kraja gubili s dva razlike jer sam znao da smo kvalitetniji od Južnokoreanaca. Uostalom, ja sam i prije turnira rekao da ćemo ih sve 'pojesti' ", kazao je Nikša Kaleb.

Zadovoljan je bio i Mirza Džomba: "Sa Južnokoreancima je uvijek teško igrati, ali mislim da su oni ipak imali respekt prema nama, svjetskim prvacima. Za mene je sasvim normalno da smo pali u drugom poluvremenu, jer oni trče cijelu utakmicu i odigravaju vrlo brzo, a mi godinama igramo polako oko zone".

Pero Metličić pohvalio je igru u obrani u prvom poluvremenu: "Mislim da smo odigrali dobro, oni su se vratili zahvaljujući njihovu vrataru koji je obranio sedam-osam udaraca. Odigrali smo vrlo pametno i u obrani i u napadu, obrana je bila fenomenalna u prvom poluvremenu, a to je bilo bitno, jer su Južnokoreanci napadačka momčad. Dokazali smo da imamo i glavu i rep".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙