FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBITELJI PLATIO ODŠTETU ZA SILOVANJE 4-GODIŠNJAKINJE I IZAŠAO IZ ZATVORA

SAN CRISTOBAL, 19. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - ŠesnaestogodišnjiMeksikanac, optužen za silovanje 4-godišnjakinje u državi Chiapas, najugoistoku Meksika, izašao je iz zatvora nakon što se obvezao da ćeobitelji žrtve platiti 8.000 pesosa (600 eura), rekao je jedan lokalnidužnosnik u četvrtak.
SAN CRISTOBAL, 19. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Šesnaestogodišnji Meksikanac, optužen za silovanje 4-godišnjakinje u državi Chiapas, na jugoistoku Meksika, izašao je iz zatvora nakon što se obvezao da će obitelji žrtve platiti 8.000 pesosa (600 eura), rekao je jedan lokalni dužnosnik u četvrtak.

Napadač je platio prvi iznos od oko 110 eura i obećao da će u roku od mjesec dana isplatiti i ostatak, precizirao je neimenovani glasnogovornik vlade Chipasa.

Na jugoistoku Meksika silovatelji često ponude novac obitelji, kao odštetu kojom postignu povlačenje tužbe, "a vlasti su nemoćne protiv tog običaja", dodaje taj dužnosnik.

Silovatelj je uhićen u nedjelju, a u utorak je pušten na slobodu.

U državi Chiapas, za razliku od većine od 32 meksičke države, zakonom nije zabranjen dogovor između napadača i obitelji (isplata novca ili vjenčanje silovatelja i žrtve).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙