FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LOS ANGELES TIMES POHVALNO O "SVJEDOCIMA"

ZAGREB, 13. kolovoza 2004. (Hina) - Jedan od najuglednijih američkihfilmskih kritičara Kenneth Turan opisao je u američkom dnevniku "LosAngeles Times" hrvatski film "Svjedoci" kao "kontroverzan ifascinantno dojmljiv film i vrlo vjerojatno najbolji film s temom ratana prostoru koji svi jednostavno zovu ex - Jugoslavija".
ZAGREB, 13. kolovoza 2004. (Hina) - Jedan od najuglednijih američkih filmskih kritičara Kenneth Turan opisao je u američkom dnevniku "Los Angeles Times" hrvatski film "Svjedoci" kao "kontroverzan i fascinantno dojmljiv film i vrlo vjerojatno najbolji film s temom rata na prostoru koji svi jednostavno zovu ex - Jugoslavija".

U "LA Timesu" od 8. kolovoza objavljena je Turanova reportaža o Dubrovačkom filmskom festivalu u kojoj kao jedan od najvažnijih događaja festivala istaknuo lokalnu premijeru hrvatskog filma "Svjedoci" redatelja Vinka Brešana u produkciji Interfilma i HRT-a.

Značajan dio reportaže zauzima i intervju sa redateljem "Svjedoka" Vinkom Brešanom.

Nakon New York Timesa, Varietya, Hollywood Reportera i Los Angeles Times objavljuje izuzetno afirmativnu kritiku filma "Svjedoci", izvijestili su iz Interfilma.

"Svjedoci" su i po izboru Europske Filmske Akademije jedan od 40 kandidata za nagrade Europske filmske akademije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙