FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: PRIMORAC - IĆI ĆU I U PEKING

ZAGREB, 17. kolovoza 2004. (Hina) - Zoran Primorac oprostio se odnatjecanja na OI u Ateni porazom od drugoga stolnotenisača svijetaKineza Ma Lina od 1:4.
ZAGREB, 17. kolovoza 2004. (Hina) - Zoran Primorac oprostio se od natjecanja na OI u Ateni porazom od drugoga stolnotenisača svijeta Kineza Ma Lina od 1:4.

Dvadesetčetverogodišnji Kinez, koji još nema olimpijsku medalju, ali je zato četverostruki svjetski prvak bio je prejak za Zadranina, koji objektivno nije imao sreće u ždrijebu.

U svakom setu, osim četvrtoga, Kinez je stvarao nenadoknadive prednosti, a njegova napadaka igra nikako nije odgovarala našem najboljem stolnotenisaču.

"Potpuno me zatvorio, napravio je ono što sam ja napravio Miličeviću u prošlom susretu. On je pokazao kvalitetu drugog igrača svijeta, pogotovu u drugom i trećem setu. U četvrtom sam konačno došao do svoje igre, držao sam priključak i kod 9:9 iskoristio svoju šansu. Znao sam da Kinezi ne vole kada nemaju prednost u završnici. U petom setu sam glupo promašio dvije lopte i on je brzo otišao na 4:0 i 6:2, to više nisam mogao stići", kazao je Primorac, koji je rekao da mu ovo nisu zadnje Olimpijske igre.

"Ići ću i u Peking, naravno ako se kvalificiram. Sada ću se koncentrirati na Svjetsko prvenstvo", završio je Primorac, kome su ovo pete Olimpijske igre. Najveći uspjeh mu je srebrno odličje u paru sa Lupulescuom iz Seula 1988.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙