FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: BOROŠ UVJERENA U POBJEDU I PROTIV PAVLOVIČ

ZAGREB, 17. kolovoza 2004. (Hina) - Tamara Boroš se uspješno prošlaprvu pojedinačnu prepreku u olimpijskom turniru. Za svega 18 minutasvladala je u 3. kolu Izraelku Marinu Kravčenko sa 4:0 (11-8, 11-6,11-5, 11-7), koja je u cijelom dvoboju svega triput vodila i to sapoenom razlike.
ZAGREB, 17. kolovoza 2004. (Hina) - Tamara Boroš se uspješno prošla prvu pojedinačnu prepreku u olimpijskom turniru. Za svega 18 minuta svladala je u 3. kolu Izraelku Marinu Kravčenko sa 4:0 (11-8, 11-6, 11-5, 11-7), koja je u cijelom dvoboju svega triput vodila i to sa poenom razlike.

U prva dva kola Boroš je bila slobodna, a u četvrtom ide na Bjeloruskinju Viktoriju Pavlovič koja je sa 4:2 bila bolja od Tajlanđanke Komwong. Taj dvoboj se igra 18. kolovoza u 17 sati po hrvatskome vremenu. Boroš i Viktorija Pavlovič se inače vrlo dobro poznaju, budući da je Bjeloruskinja svojedobno igrala u Hrvatskoj, u Dugoj Resi, i čak je u službenom biltenu Igara navela da govori ruski i - hrvatski.

"Vjerujem da neće biti problema niti protiv Pavlovič, jer sam ju dobila zadnja četiri puta kada smo igrale. Posljednji put me je pobjedila još prije tri godine na Zagreb Openu", rekla je Boroš, a zatim je najavila četvrtfinalni dvoboj parova u kojemu će zaedno s Corneliom Vaidom igrati protiv Korejanki Kim Bok Rae i Kim Kyung Ah.

"Njih dvije su najbolji par 'lovaca' na svijetu. Dva puta sam igrala parove protiv njih, doduše niti jednom s Corneliom, i oba puta izgubla. Na početku ćemo probati napasti, a ukoliko to ne prođe, tada ćemo promijeniti taktiku i pokušati defenzivno", rekla je Boroš.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙