FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: DVA GRČKA BASEBALL REPREZENTATIVCA POZITIVNA NA DOPING TESTU

ATENA, 9. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Dva člana grčke olimpijskereprezentacije u baseballu bila su pozitivna na doping testu, objavioje u ponedjeljak dnevnik "Eleftherotypia".
ATENA, 9. kolovoza 2004. (Hina/Reuters) - Dva člana grčke olimpijske reprezentacije u baseballu bila su pozitivna na doping testu, objavio je u ponedjeljak dnevnik "Eleftherotypia".

Kod jednoga je pronađena prisutnost steroida stanozolola, a drugi je bio pozitivan na diuretik. Glasnogovornik grčke baseball reprezentacije napomenuo je kako su obojica igrača podrijetlom iz SAD-a, ali je odbio objaviti njihova imena dok ne bude obavljen i tzv. B test.

"Rečeno mi je kako su dva igrača bila pozitivna na doping testu koji je obavio Grčki olimpijski odbor. Nakon toga zatražili smo da bude obavljen i tzv. B test, kako bi bili sigurni", izjavio je čelnik Grčkog baseball saveza Panagiotis Mitsiopoulos.

Mitsiopoulos je napomenuo da igrač kod kojeg je pronađena prisutnost diuretika ima visoki krvni tlak, te da je priložio valjani liječnički recept za lijekove koje uzima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙