FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NETO DOBIT "ZVIJEZDE" U PRVOM POLUGODIŠTU OVE GODINE 69,2 MILIJUNA KUNA

ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Tvornica ulja Zvijezda, iz sastavakoncerna Agrokor, prvo je ovogodišnje polugodište završila s netodobiti u iznosu od 69,2 milijuna kuna, čije je značajnoj povećanje uodnosu na prošlu godinu, među ostalim, posljedica prodaje zemljišta uBranimirovoj ulici u Zagrebu.
ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Tvornica ulja Zvijezda, iz sastava koncerna Agrokor, prvo je ovogodišnje polugodište završila s neto dobiti u iznosu od 69,2 milijuna kuna, čije je značajnoj povećanje u odnosu na prošlu godinu, među ostalim, posljedica prodaje zemljišta u Branimirovoj ulici u Zagrebu.

Prema financijskom izvješću te tvrtke, koje prenosi Varaždinska burza, prihodi Zvijezde u prvih su šest mjeseci ove godine iznosili ukupno 431,4 milijuna kuna. Prihodi od prodaje u zemlji iznosili su 237,7 milijuna kuna, što u odnosu na isto lanjsko razdoblje predstavlja smanjenje od 2,6 posto. Istodobno su prihodi od izvoza povećani za 15,25 posto, na 50,97 milijuna kuna.

Najveće se povećanje - s 3,9 milijuna na 137,27 milijuna kuna bilježi kod ostalih prihoda, što se može pojasniti prodajom spomenutog zemljišta.

Rashodi Zvijezde u prvih su šest mjeseci ove godine iznosili 354,77 milijuna kuna, 23,5 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. Povećanje operativnih troškova u Zvijezdi pojašnjavaju kao posljedicu veće nabavne vrijednosti sirovine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙