FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: cesta Islam Latinski - Smilčić zatvorena zbog požara

ZAGREB, 1. kolovoza 2004. (Hina) - Na dionici od IslamaLatinskog-Smilčića državne ceste D26 zatvorena je cesta zbog požara,izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 1. kolovoza 2004. (Hina) - Na dionici od Islama Latinskog-Smilčića državne ceste D26 zatvorena je cesta zbog požara, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na prometnicama prema moru promet je srednjeg do pojačanog intenziteta.

Na naplati Lučko iz smjera Zagreba prema moru otvorena su 2 ulaza i nema čekanja, a na izlazu radi svih 9 izlaza i kolona je duga oko 2 km.

Na GP Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 12 km i čeka se oko 6 sati na prijelaz granice. Preporuča se korištenje GP Tovarnik na kojem je kolona duga oko 2 km i Ilok.

Na graničnim prijelazima Pasjak, Županja, Kaštel, Stara Gradiška i Macelj pojačan je promet osobnih vozila na ulazu u zemlju. Na izlazu iz Hrvatske pojačan je promet na GP Rupe, Pasjak i Kaštel.

Na trajektnom pristaništu Prizna pojačan je promet, trajektni promet sa otoka Cresa u pristaništu Porozina pojačan je trenutno i kolona je duga oko 1 km. Trajektni promet odvija se redovno prema ljetnom redu plovidbe. U trajektnom pristaništu Jablanac formirana je kolona od oko 3 km.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙