FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od Zagreba do Karlovca te kroz Karlovac i Slunj prometuje se usporeno ali zastoja nema

KARLOVAC, 24. srpnja 2004. (Hina) - Zbog trostrukog sudara koji se oko9 sati dogodio na 8. kilometru autoceste Zagreb-Karlovac, krozKarlovac se od 9.30 sati prometuje u neprekinutoj koloni s prosječnombrzinom od oko 50 kilometara na sat, doznaje se u karlovačkojpoliciji.
KARLOVAC, 24. srpnja 2004. (Hina) - Zbog trostrukog sudara koji se oko 9 sati dogodio na 8. kilometru autoceste Zagreb-Karlovac, kroz Karlovac se od 9.30 sati prometuje u neprekinutoj koloni s prosječnom brzinom od oko 50 kilometara na sat, doznaje se u karlovačkoj policiji.

HAK preporučuje vozačima koji još nisu na autocesti da krenu na staru karlovačku cestu.

Na silazu s brze karlovačke ceste kod Turnja pa do Tušilovića povremeno ima kratkih zastoja i usporene vožnje u koloni od samo 20 kilometara na sat. Dalje se kolona do Slunja kreće brzinom od oko 60 kilometara na sat, a kroz šire područje Slunja ponovno oko 20 kilometara na sat. Dalje se ide brže, izvijestila je karlovačka policija u 10 sati.

Promet je bio otežan i prije trostrukog sudara na autocesti Zagreb - Karlovac. Jutros između 6 i 8 sati dogodilo se 6 sudara s lakšim posljedicama, vjerojatno zbog magle, koja se razišla tek oko 9 sati. Zbog toga je promet prema Karlovcu bio vrlo usporen, prosječno oko 20 ili 30 km na sat, uz povremeni potpuni zastoj, pa su se vozači koji su na autocestu ušli u Lučkom iz 20 kilometarske kolone u velikom broju samoinicijativno preusmjeravali na izlaz u Jastrebarskom i nastavili put starom karlovačkom cestom.

HAK je izvijestio da je na ulazu u tunel Sv. Rok na autocesti A1 Zagreb-Split kolona vozila duga oko 2 kilometra.

Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona osobnih i teretnih vozila duga je oko 10 kilometara. Na prijelazima Bregana, Macelj, Goričan, te na graničnim prijelazima u Istri pojačan je ulazak sobnih vozila u zemlju.

Na trajektnoj liniji Prizna - Žigljen za otok Pag plove 4 trajekta i u Prizni je kolona vozila duga oko 3 km, a za otok Rab u Jablancu oko 2,5 km. Ostali je trajektni promet redovit na svim linijama, bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙