FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TIGAR POBJEGAO IZ CIRKUSA, NEW YORK IPAK MOŽE ODAHNUTI

NEW YORK, 1. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Bijeli bengalski tigarpobjegao je u subotu iz cirkusa u urbanu džunglu New Yorka, objavilisu mediji.
NEW YORK, 1. kolovoza 2004. (Hina/dpa) - Bijeli bengalski tigar pobjegao je u subotu iz cirkusa u urbanu džunglu New Yorka, objavili su mediji.

Velika mačka nije nikoga ozlijedila tijekom šetnje po četvrti Queens, no uzrokovala je lančani sudar pet automobila u kojemu je nekoliko ljudi ozlijeđeno.

Sedmogodišnji Apollo težak 200 kilograma pobjegao je iz cirkusa braće Cole dok su ga krotitelji prebacivali iz jednog kaveza u drugi.

Gradom se šetao oko 20 minuta, a najviše se zadržao u parku gdje je izazvao paniku među šetačima i ljudima koji su bili na pikniku.

Nakon što je izazvao prometnu nezgodu, uhvaćen je bez većih problema. Unatoč buci policijskih vozila i hitne službe, Apollo se nije dao zbuniti i mirno je ušetao u kavez. Najprije su ga okružili policajci s puškama za uspavljivanje, a potom mu je prišao krotitelj i namamio ga u kavez komadom ukusna mesa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙