FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promet Istarskim ipsilonom još uvijek u prekidu, tri osobe ozlijeđene

ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće na Istarskomipsilonu u kojoj su tri osobe ozlijeđene, promet je prekinut pa se izsmjera Poreča i Rovinja preusmjerava starom cestom prema Limskomkanalu.
ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće na Istarskom ipsilonu u kojoj su tri osobe ozlijeđene, promet je prekinut pa se iz smjera Poreča i Rovinja preusmjerava starom cestom prema Limskom kanalu.

HAK javlja da zbog kolone duge oko četiri kilometara sa sjeverne strane tunela Sv. Rok prometna policija u Udbini ne propušta vozila prema novoj autocesti. Na čvoru Sv. Rok sjeverno od tunela vozila se preusmjeravaju prema Gračacu. Na ulazu u tunel Sv. Rok s južne strane čeka kolona duga 10 kilometara. Zbog toga je trenutno promet s juga u čvoru Maslenica preusmjerava na D27 prema Gračacu i na Jadransku magistralu. Duž obilaznice oko budućeg tunela Mala Kapela u oba se smjera putuje sporo i u kolonama, i uz česte zastoje.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb promet je usporen od Vukove Gorice do čvora Bosiljevo 2, a kolona u smjeru Splita duga je oko 12 kilometara. Bolje je sići s autoceste Karlovcu i dalje voziti D1 preko Slunja i Plitvičkih Jezera. Na jadranskoj magistrali kroz grad Šibenik se putuje otežano i vrlo sporo zbog velikog priljeva vozila s autoceste.

Na Lučkom na ulazu u Zagreb kolona je duga kilometar, a čekanja nema.

Na GP Bajakovo kolona teretnih i osobnih vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 15 kilometara, osobna čekaju do 7 sati, a teretna i do 14 sati. Vozači mogu s autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod skrenuti na čvoru Županja prema graničnim prijelazima Tovarnik i Ilok na kojima za sad nema tako dugih čekanja. Upozoravaju se vozači da napune spremnike goriva, s obzirom da benzinskih postaja na toj relaciji nema.

Na graničnim prijelazima sa Slovenijom gust je promet na ulazu i izlazu iz Hrvatske i na većim prijelazima čeka se 15 minuta do pola sata. Na GP-u Slavonski Brod čeka se do dva sata na izlazu iz zemlje.

U svim trajektnim lukama promet je gust. U trajektnim Lukama Split i Zadar gužva je u svim smjerovima. Na kraćim relacijama trajekti plove non-stop.

Na trajektnoj liniji za otok Pag Prizna-Žigljen kolona vozila koja čeka na ukrcaj u Prizni je duga tri kilometara, a u Žigljenu do dva.

Na liniji za otok Rab, Jablanac-Mišnjak, kolona vozila duga je oko četiri kilometra. U Valbiski i Brestovi prema Cresu nakon ukrcaja preostaje vozila za još 2 trajekta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙