FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DANCI SE POTUKLI S AMERIČKIM STUDENTIMA U KOPENHAGENU

KOPENHAGEN, 28. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Jedan 19-godišnji američkistudent teško je ozlijeđen nožem u tučnjavi sa skupinom mladih Danacakoja se dogodila u noći s utorka na srijedu u Kopenhagenu, objavila jeu srijedu danska policija.
KOPENHAGEN, 28. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Jedan 19-godišnji američki student teško je ozlijeđen nožem u tučnjavi sa skupinom mladih Danaca koja se dogodila u noći s utorka na srijedu u Kopenhagenu, objavila je u srijedu danska policija.

Student je zadobio ozljede u području prsa, u blizini srca i imao je veliku sreću, rekao je glasnogovornik policije dodajući da je student hitno operiran i izvan životne opasnosti.

Nalazio se u skupini šestero mladih Amerikanaca, koji u Danskoj borave u sklopu razmjene studenata. Prema svjedocima, Amerikance su na središnjem trgu u Kopenhagenu napali mladi Danci, prema policiji stranog podrijetla, od kojih su najmanje trojica imali noževe.

Četvorica napadača uhićena su, ali ne i napadač koji je teško ozlijedio američkog studenta.

Napad je vjerojatno posljedica svađe dviju skupina mladih koja se dogodila nešto ranije ispred jednog kafića, doznaje se iz policijskih izvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙