FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MEDULIN: ZATEČEN SLOVENAC KOJI JE SNIMAO GOLU DJECU

PULA,22. srpnja(Hina) - Djelatnici istarske policije proveli supreksinoć kriminalističku obradu nad 52- godišnjim slovenskimdržavljanom I. K. iz Kopra koji je u utorak u popodnevnim satimazatečen u krugu autokampa "Kažela" u Medulin dok je fotografirao goludjecu.
PULA,22. srpnja(Hina) - Djelatnici istarske policije proveli su preksinoć kriminalističku obradu nad 52- godišnjim slovenskim državljanom I. K. iz Kopra koji je u utorak u popodnevnim satima zatečen u krugu autokampa "Kažela" u Medulin dok je fotografirao golu djecu.

Na današnjoj konferenciji za novinare glasnogovornik Policijske uprave istarske Robert Pavleković je rekao kako su slovenskog državljana zamijetili zaštitari autokapma koji su o tom događaju izvijestili policiju. Zaštitari su ga zatekli na mjestu događaja i pronašli dokaze, odnosno slike i opremu, dodao je.

Nakon kriminalističke obrade on je sproveden istražnom sucu Županijskog suda u Puli zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece i maloljetnike za pornografiju, a nakon saslušanja pušten je na slobodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙