FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAK: U ODVOJENIM NAPADIMA UBIJENO DEVET OSOBA

BAGDAD, 21. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Tijekom noći u iračkim gradovimaBagdadu, Samari, Kirkuku i Baqubi u odvojenim je napadima ubijenodevet osoba, a 22 su ozlijeđene, izvijestili su u srijedu službeniizvori.
BAGDAD, 21. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Tijekom noći u iračkim gradovima Bagdadu, Samari, Kirkuku i Baqubi u odvojenim je napadima ubijeno devet osoba, a 22 su ozlijeđene, izvijestili su u srijedu službeni izvori.

U Bagdadu je ubijen jedan, a ranjena šestorica američkih vojnika kada je tijekom njihove uobičajene ophodnje eksplodirala bomba podmetnuta uz cestu, izjavio je glasnogovornik američke vojske.

U pobunjeničkom gradu Samari u srijedu je pronađeno izmrcvareno tijelo znanstvenika Bassema al-Mudaresa koji je radio u lokalnoj tvornici lijekova i tijelo još jedne za sada neidentificirane osobe. U tome su gradu sinoć izbili sukobi između američkih vojnika i pobunjenika pri čemu je poginulo najmanje petero Iračana, a osmero ih je ozlijeđeno.

Na sjeveru zemlje, blizu grada Kirkuka, u raketnom je napadu tijekom ophodnje poginuo irački policajac, a četiri su osobe ozlijeđene. Kraj grada Baqube četiri su iračka policajaca ozlijeđena kada je vozilo u kojem su se nalazili naletjelo na bombu, rekao je dr. Modher Faleh iz bolnice u Baqubi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙