FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA SRIJEDU, 21. SRPNJA

ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 21. srpnja:
ZAGREB, 20. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 21. srpnja:

SARAJEVO - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković boravi u službenom posjetu BiH. Čobanković će se sastati s kolegom Marinkom Božićem i ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Draganom Dokom. Tijekom njegova boravka potpisat će se Ugovor između hrvatske vlade i Vijeća ministara BiH o veterinarskoj suradnji i Ugovor o zajedničkom financiranju održavanja pogona regionalnog odvodnog sustava Komarna-Neum-Mljetski kanal.

WASHINGTON - Izaslanstvo Ministarstva obrane i oružanih snaga RH, predviđeno ministrom Berislavom Rončevićem, stiže u službeni posjet SAD-u. Tijekom posjeta, predviđenog do 24. srpnja, ministar Rončević bi se trebao sastati s američkim kolegom Donaldom Rumsfeldom. Američkoj strani će tijekom posjeta biti izložena hrvatska postignuća na području reformi i restrukturiranja oružanih snaga. Na završnom dijelu konzultacija dviju strana očekuje se usvajanje zajedničke izjave.

STRASBOURG - Povodom okončanja irskog predsjedanja Europskom unijom, Europskom parlamentu, koji je u ponedjeljak započeo s trodnevnim zasjedanjem, obratit će se irski premijer Bertie Ahern.

KIJEV - Ruski predsjednik Vladimir Putin u posjetu Ukrajini.

KAIRO - Susret ministara vanjskih poslova Egipta, Kuvajta, Saudijske Arabije, Sirije, Turske, Irana, Jordana i Iraka posvećen sigurnosnom stanju u Iraku i načinima kako pomoći toj zemlji.

DEŽURNI UREDNICI:

__________________

Noć: Davor Marković

Prijepodne: Domagoj Janković

Poslijepodne: Darko Vlahović

Večer: Srđan Baković

Tel. 385 1 4808 645

Fax. 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙