FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CRAWFORD ISTRČAO NAJBOLJE VRIJEME SEZONE NA 200m

SACRAMENTO, 17. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Marion Jones plasirala seu polufinale utrke na 200m na američkim olimpijskim kvalifikacijama uatletici.
SACRAMENTO, 17. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Marion Jones plasirala se u polufinale utrke na 200m na američkim olimpijskim kvalifikacijama u atletici.

S vremenom 22,93 sekunde bila je deseta. No, budući da je pet natjecateljica odustalo samo jedna od atletičarki koje su trčale u četvrtfinalu nije izborila polufinale. Jones očito nije željela forsirati, u posljednjih 60 metara utrke znatno je usporila. Kao i prijašnjih dana i ovaj puta nije htjela razgovarati s novinarima nakon utrke.

Najbrža je bila Torri Edwards (22,60), koju u ponedjeljak očekuje saslušanje zbog pozitivnog doping testa na mitingu koji je krajem travnja održan na Martiniku.

Atletičari su započeli borbu za olimpijske vize na 200m. Četvrtfinale je izborilo njih 24, a najbrži je bio Shawn Crawford - 19,88 sekundi. To je ujedno najbolji rezultat sezone. Crawford je vlasnik i najboljeg ovosezonskog rezultata na 100m (9,88). U toj disciplini već je osigurao nastup u Ateni.

Pobjednica olimpijskih kvalifikacija na 100m LaTasha Colander odustala je od nastupa na 200m. To je razbjesnilo njenog trenera Trevora Grahama, koji je izjavio: "Na zagrijavanju je glumila da je ozlijeđena. Očito misli da je dovoljno što će u Ateni nasupiti na 100 metara. No, ovdje smo došli da bi izborili nastup na 100 i 200 metara. Za to smo se pripremali".

Colander je odbila komentirati izjavu svog trenera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙