FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POJAS GAZE: PALESTINCI OTELI PETERO FRANCUSKIH VOLONTERA

GAZA, 16. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Naoružana skupina palestinskihmuškaraca otela je u petak navečer petero francuskih državljana uizbjegličkom kampu Khan Younis u pojasu Gaze, izvijestili supalestinski sigurnosni izvori.
GAZA, 16. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Naoružana skupina palestinskih muškaraca otela je u petak navečer petero francuskih državljana u izbjegličkom kampu Khan Younis u pojasu Gaze, izvijestili su palestinski sigurnosni izvori.

Trojica otetih muškarca i dvije žene francuski su volonteri koji su u kamp Khan Younis sitgli kako bi pomagali tamošnjem stanovništvu. Iz prostorija palestinskog Crvenog polumjeseca otelo ih je dvadesetak naoružanih muškaraca, no nije poznato kojoj oni organizaciji pripadaju, niti koji su njihovi uvjeti za oslobađanje talaca.

Palestinski sigurnosni izvori izvijestili su također da je u petak navečer u Khan Younisu otet i palestinski pukovnik Khaled Abu Al-Ula, časnik za vezu s izraelskom vojskom. Palestinski izvori tvrde da su ga oteli njegovi podređeni želeći tako izraziti nezadovoljstvo zbog njihova mogućeg otpuštanja. Pukovnika drže u zatočeništvu u jednoj kući u Khan Younisu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙