FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRVA TRANŠA KOMERCIJALNIH ZAPISA MEDIKE NA ZAGREBAČKOJ BURZI

ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - U Redovito tržište Zagrebačke burzedanas je uvrštena Prva tranša komercijalnih zapisa tvrtke za trgovinulijekovima i sanitetskim materijalom Medika iz Zagreba, u vrijednostiizdanja od 60 milijuna kuna, a koja na naplatu dospijeva 14. srpnja2005. godine, objavili su iz Medike i Zagrebačke burze.
ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - U Redovito tržište Zagrebačke burze danas je uvrštena Prva tranša komercijalnih zapisa tvrtke za trgovinu lijekovima i sanitetskim materijalom Medika iz Zagreba, u vrijednosti izdanja od 60 milijuna kuna, a koja na naplatu dospijeva 14. srpnja 2005. godine, objavili su iz Medike i Zagrebačke burze.

Trgovina tim vrijednosnim papirima počet će također danas pod burzovnim simbolom MDKA-M-528A.

Ovim izdanjem i uvrštenjem na Zagrebačku burzu Medika se priključuje krugu hrvatskih kompanija koje svoje kratkoročne izvore financiranje sve više vežu uz tržište kapitala, istaknuli su na Burzi.

Trenutno su u Redovitom tržištu Zagrebačke burze (segment kratkoročni vrijednosni papiri) uz komercijalne zapise Medike uvršteni i komercijalni zapisi Jadranke iz Malog Lošinja i Atlantic grupe iz Zagreba, u ukupnoj vrijednosti 112,6 milijuna kuna.

Ranije su u ovaj segment tržišta bili uvršteni komercijalni zapisi Plive, Kraša, Podravke, Plave Lagune i Lure.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙