FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SILVINHO POTPISAO ZA BARCELONU

MADRID, 13. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Branič Celte BrazilacSilvinho potpisao je u utorak trogodišnji ugovor s Barcelonom.Vrijednost transfera je dva milijuna eura.
MADRID, 13. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Branič Celte Brazilac Silvinho potpisao je u utorak trogodišnji ugovor s Barcelonom. Vrijednost transfera je dva milijuna eura.

"Ovo je povijesni dan za mene. Učinit ću sve da uspijem u Barceloni", kazao je 30-godišnji Silvinho, koji je karijeru započeo u Corinthiansu. Prije dolaska u Celtu 2001. godine igrao je za engleski Arsenal.

Barcelona je angažirala Silvinha pod uvjetom da uspije dobiti španjolsko državljnastvo. Ukoliko to ne bude slučaj vjerojatno će morati na posudbu. Vrijedi spomenuti da je Silvinho u Arsenalu nastupao s portugalskom putovnicom.

Silvinho je peti nogometaš koji je pojačao Barcelonu u ljetnom prijelaznom roku. Prije njega u klub su stigli portugalski veznjak Deco, švedski napadač Henrik Larsson, vezni igrač Monaca Ludovic Giuly i brazilski branič Juliano Belletti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙