FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: u prometnoj nesreći poginulo dvomjesečno dijete, a sedam osoba teže je ozlijeđeno

PULA,1. srpnja 2004.(Hina) - Dvomjesečno dijete E. Š. preminulo jedanas u pulskoj Općoj bolnici uslijed zadobivenih teških tjelesnihozljeda u prometnoj nesreći, koja se u 11. 40 sati dogodila u Puli naMedulinskoj cesti, a u kojoj je još sedam osoba teže ozlijeđeno,priopćila je istarska policija.
PULA,1. srpnja 2004.(Hina) - Dvomjesečno dijete E. Š. preminulo je danas u pulskoj Općoj bolnici uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda u prometnoj nesreći, koja se u 11. 40 sati dogodila u Puli na Medulinskoj cesti, a u kojoj je još sedam osoba teže ozlijeđeno, priopćila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je osobno vozilo "karavan fiat tempra", kojim je upravljao 42- godišnji M.G. iz Pule iz još neutvrđenih razloga prešao na lijevi kolnički trak i frontalno se sudario s "fordom sierra", kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30- godišnji S.F. iz Pule.

U snažnom sudaru osam je osoba, dvije u "tempri" te šest u "ford sierri" zadobilo teške tjelesne ozljede te su svi prevezeni u pulsku Opću bolnicu gdje je dvomjesečno dijete ubrzo i preminulo. Vozač "fiata tempre" nalazi se u životnoj opasnosti.

Očevid su uz djelatnike pulske prometne policije obavili istražni sudac Županijskog suda u Puli Ivica Stanić te zamjenik županijskog državnog odvjetnika Bruno Ivinić.

Inače, odmah nakon nesreće lakšu nezgoda doživio je i policijski djelatnika PU istarske koji je motociklom krenuvši prema mjestu nesreće naletio na vozilo "honda concerto", njemačkih registarskih oznaka, koje se polukružno, iz još neutvrđenih razloga, okretalo na Medulinskoj cesti. U sudaru je policajac pao s motocikla i zadobio lakše tjelesne ozljede.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙