FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPIDERMAN 2 JOŠ UVIJEK NAJGLEDANIJI FILM U SAD-U

LOS ANGELES, 12. srpnja 2004. (Hina/AFP) - "Spiderman 2" potvrdio jestatus velikog ljetnog filmskog hita završivši na čelu američkogbox-officea na prvom mjestu i drugi tjedan od početka prikazivanja, s46 milijuna dolara ostvarenog prihoda, prema podacima koje je uponedjeljak objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.
LOS ANGELES, 12. srpnja 2004. (Hina/AFP) - "Spiderman 2" potvrdio je status velikog ljetnog filmskog hita završivši na čelu američkog box-officea na prvom mjestu i drugi tjedan od početka prikazivanja, s 46 milijuna dolara ostvarenog prihoda, prema podacima koje je u ponedjeljak objavila specijalizirana tvrtka Exhibitor Relations.

Drugi dio dogodovština čovjeka-pauka, kojeg glumi Tobey Maguire, ukupno je dosad zaradio 257,2 milijuna dolara. Prošlog je tjedna "Spiderman 2" potukao apsolutni rekord prodanih ulaznica za prvi dan prikazivanja u SAD-u.

Komedija "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy", komična satira o televizijskim voditeljima iz sedamdesetih, s Willom Ferrellom kao scenaristom i u glavnoj ulozi, zauzela je drugo mjesto s 28 milijuna dolara zarade.

Film srednjovjekovne akcije "King Arthur" na trećem je mjestu s 15,1 milijunom dolara zarade od prodanih ulaznica. Od početka prikazivanja u srijedu zaradio je približno 28 milijuna dolara.

Dokumentarni film o Bushovoj administraciji redatelja Michaela Moorea, "Fahrenheit 9/11", pao je s drugog na četvrto mjesto s 11 milijuna dolara zarade.

I konačno, romantična drama Nicka Cassavetesa "The Notebook", sa zaradom od 6,52 milijuna dolara, zauzela je peto mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙