FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK MESIĆ PRIMIO MINISTRA VANJSKIH POSLOVA BIH IVANIĆA

ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić učetvrtak je primio ministra vanjskih poslova Bosne i HercegovineMladena Ivanića, a tijekom razgovora obostrano su pozdravljenizaključci Međudržavnog vijeća koji potiču nadležna resornaministarstva na brže rješavanje otvorenih pitanja, priopćeno je izUreda predsjednika.
ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić u četvrtak je primio ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Mladena Ivanića, a tijekom razgovora obostrano su pozdravljeni zaključci Međudržavnog vijeća koji potiču nadležna resorna ministarstva na brže rješavanje otvorenih pitanja, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Predsjednik Mesić naglasio je kako luku Ploče treba razvijati i povezivati sa zaleđem, pri čemu je, navodi se u priopćenju, istaknuo važnost prometnog koridora koji Mađarsku, preko BiH, povezuje s tom lukom.

Dvojica su sugovornika zaključila kako je u kontekstu europske suradnje u interesu obiju država da otvorena pitanja rješavaju izravno međusobnim dogovorima, a ministar Ivanić naglasio je kako je za BiH posebno važna suradnja s Hrvatskom na području europskih procesa, stoji u priopćenju Predsjednikova ureda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙