FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DIONICE BRODOSPASA OD SUTRA U KOTACIJI SLOBODNO TRŽIŠTE VARAŽDINSKE BURZE

ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Dionicama splitske tvrtke Brodospas(BDSS-R-A) danas se trguje zadnji dan u Kotaciji javnih dioničkihdruštava Varaždinske burze, jer će se od sutra, 7. srpnja, timdionicama trgovati unutar trgovinskog segmenta Slobodno tržište,objavili su sa Varaždinske burze.
ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Dionicama splitske tvrtke Brodospas (BDSS-R-A) danas se trguje zadnji dan u Kotaciji javnih dioničkih društava Varaždinske burze, jer će se od sutra, 7. srpnja, tim dionicama trgovati unutar trgovinskog segmenta Slobodno tržište, objavili su sa Varaždinske burze.

Odluka o ukidanju uvrštenja dionica Brodospasa u JDD kotaciji, pojasnili su na Burzi, donesena je na zahtjev tvrtke, a ukidanje uvrštenja provedeno je zbog prestanka udovoljavanja uvjeta o visini temeljnog kapitala iz Zakona o tržištu vrijednosnih papira.

Naime, odlukom Skupštine Brodospasa od 5. veljače ove godine smanjen je temeljni kapital tvrtke s 162.832.790 kuna za iznos od 158.683.490 kuna pa temeljni kapital Brodospasa iznosi 4.149.300 kuna. Smanjenje temeljnog kapitala provedeno je smanjenjem nominalne cijene dionice Brodospasa sa 392,42 kune, na 10 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙