FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITANSKI VELEPOSLANIK STIGAO U BAGDAD

BAGDAD, 6. srpnja 2004. (Hina) - Edward Chaplin, prvi veleposlanikVelike Britanije u Iraku nakon više od deset godina, stigao je uutorak u Bagdad, rekla je glasnogovornica britanskog veleposlanstvaVictoria Whitford.
BAGDAD, 6. srpnja 2004. (Hina) - Edward Chaplin, prvi veleposlanik Velike Britanije u Iraku nakon više od deset godina, stigao je u utorak u Bagdad, rekla je glasnogovornica britanskog veleposlanstva Victoria Whitford.

Chaplin, profesionalni diplomat koji govori arapski, tijekom jutra se sastao s iračkim ministrom vanjskih poslova Hosyarom Zebarijem i trebao bi tijekom poslijepodnevna razgovarati s drugim iračkim dužnosnicima.

On će predati vjerodajnice predsjedniku Ghazi Al-Yaouaru, a sljedećih će dana biti nazočan na svečanosti dizanja britanske zastave u veleposlanstvu, precizirala je Whitford.

Novi američki veleposlanik u Iraku John Negroponte je stigao 28. lipnja u Bagdad, na dan prijenosa vlasti Iračanima kako bi vodio najbrojnije veleposlanstvo Sjedinjenih Država na svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙