FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

važna obavijest: ispravak vijesti hna3278 "poduzetnik boris mikšić darovao..."

ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA3278objavljenoj pod naslovom "Poduzetnik Boris Mikšić darovao 18 tisućadolara Fakultetu strojarstva i brodogradnje" u prvom odlomku ispraveime poduzetnika Mikšića tako da umjesto Branko napišu BORIS.
ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA3278 objavljenoj pod naslovom "Poduzetnik Boris Mikšić darovao 18 tisuća dolara Fakultetu strojarstva i brodogradnje" u prvom odlomku isprave ime poduzetnika Mikšića tako da umjesto Branko napišu BORIS.

Ispravljenu vijest objavljujemo u cijelosti:

ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Vlasnik američke korporacije Cortec Corporation Boris Mikšić donirao je danas 18 tisuća američkih dolara zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje.#L#

Prisjećajući se kako se upravo navršava 30 godina otkako je diplomirao na tom fakultetu i krenuo u Ameriku, Mikšić je izrazio nadu kako je njegova donacija početak vraćanja duga vlastitoj zemlji i čin zahvalnosti prema fakultetu.

"Ja sam ostvario svoj američki san, a upravo ostvarujem i svoj hrvatski san", naglasio je i dodao da i dalje namjerava poticati znanstveno-istraživački duh konkretnim potporama.

Ističući kako će donacija zasigurno pridonijeti unapređenju kvalitete rada Fakulteta strojarstva i brodogradnje dekan Tonko Ćurko je rekao kako će sredstva biti potrošena na opremanje Laboratorija za zaštitu materijala.

Tvrtka Cortec Corporation, koju je Mikšić utemeljio prije 27 godina bavi se pronalaženjem oblika spriječavanja korozije, a godišnji joj se promet kreće između 50 i 70 milijuna američkih dolara.

Boris Mikšić bit će kandidat za predsjednika Republike Hrvatske na sljedećim predsjedničkim izborima.

(Hina) xkt yaz

Uredništvo Hine

(Hina) yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙