FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PJONGJANG: SASTANAK RUSKOG I SJEVERNOKOREJSKOG MINISTRA VANJSKIH POSLOVA

SEUL, 4. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Ruski ministar vanjskih poslovaSergej Lavrov doputovao je u nedjelju u dvodnevni službeni posjetSjevernoj Koreji gdje se u Pjongjangu sastao sa sjevernokorejskimkolegom Paek Nam-Sunom izvijestila je u nedjelju službenasjevernokorejska agencija KCNA.
SEUL, 4. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov doputovao je u nedjelju u dvodnevni službeni posjet Sjevernoj Koreji gdje se u Pjongjangu sastao sa sjevernokorejskim kolegom Paek Nam-Sunom izvijestila je u nedjelju službena sjevernokorejska agencija KCNA.

Glavna tema razgovora dvojice čelnika bio je sjevernokorejski nuklearni program. Razgovaralo se o "temama od zajedničkog i međunarodnog interesa", izvijestila je KCNA, ne objavivši druge pojedinosti. Agencija također nije prenijela hoće li se šef ruske diplomacije sastati sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Jong-Ilom.

Lavrov je jučer posjetio Seul gdje je razgovarao s južnokorejskim ministrom vanjskih poslova Ban Ki-Moonom i predsjednikom Roh Moo-Hyunom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙