FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U petak svečano otvaranje 38. Đakovačkih vezova

ĐAKOVO, 1. srpnja 2004. (Hina) - Smotra folklora Đakovački vezovi, kojase u Đakovu održava od 24. lipnja do 4. srpnja, svečano će bitiotvorena u petak, 2. srpnja, u 21 sat, kada će na prostoru ispredkatedrale biti održana scenska slika "Pavićanske tri kapije".
ĐAKOVO, 1. srpnja 2004. (Hina) - Smotra folklora Đakovački vezovi, koja se u Đakovu održava od 24. lipnja do 4. srpnja, svečano će biti otvorena u petak, 2. srpnja, u 21 sat, kada će na prostoru ispred katedrale biti održana scenska slika "Pavićanske tri kapije".

Središnja priredba 38. Đakovačkih vezova, koji se održavaju pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Stjepana Mesića, i ove je godine svečana povorka u kojoj će u nedjelju, 4. srpnja, središnjim ulicama prodefilirati oko 4.000 sudionika u 45 folklornih skupina iz Hrvatske i 11 zemalja svijeta, kao i 30 okićenih svatovskih zaprega.

Ovogodišnji Đakovački vezovi bit će zatvoreni u nedjelju, 4. srpnja, na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom parku gdje će biti održan program "Slavonijo, zemljo plemenita" čija je okosnica izbor najbolje nošenog narodnog ruha.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙