FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog prometne nesreće na izlazu iz Zadra promet regulira prometna policijai

ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće koja se dogodilana križanju D8 i izlaza Zadar II, promet se od 12,40 sati odvijaotežano uz regulaciju prometne policije, izvijestio je Hrvatskiautoklub, pozivajući vozače da nailaskom na tu dionicu ceste smanje iprilagode brzinu vožnje samim uvjetima na cesti.
ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće koja se dogodila na križanju D8 i izlaza Zadar II, promet se od 12,40 sati odvija otežano uz regulaciju prometne policije, izvijestio je Hrvatski autoklub, pozivajući vozače da nailaskom na tu dionicu ceste smanje i prilagode brzinu vožnje samim uvjetima na cesti.

U ostalom dijelu zemlje promet se odvija redovno uz povoljne meteorološke prilike. Na dionicama cesta na kojima je u tijeku obnova i rekonstrukcija mogući su kraći zastoji, te se upozorava vozače na pojačanu opreznost, posebno prilikom preticanja.

Na pojedinim dionicama autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod prometuje se dvosmjerno južnim ili sjevernim trakom.

Na D21 oko Medveje radovi znatno usporavaju promet pa je uputno ići tunelom Učka i na Voziliće pa na Labin.

U tunelu Rožman Brdo kod Vrbovskog, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, promet usporen zbog izvanrednih radova.

Na gotovo svim graničnim prijelazima promet osobnih vozila povremeno je pojačan no dužih čekanja nema. Slična je situacija i u teretnom prometu. Na Macelju teretni je promet pojačan na ulazu u Hrvatsku, dok na Bajakovu čeka duža kolona vozila na izlaz iz Hrvatske.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovno. U lukama duljih čekanja na ukrcaj nema.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙