FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBITELJ PREMINULOG FOEA TUŽI FRANCUSKI NOGOMETNI SAVEZ

PARIZ, 30. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Obitelj kamerunskog nogometašaMarc-Vivien Foea, koji je umro prošle godine na stadionu Gerland uLyonu od srčanog udara za vrijeme utakmice Kupa konfederacija,odlučila je tužiti Nogometni savez Francuske zbog neadekvatnemedicinske pomoći.
PARIZ, 30. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Obitelj kamerunskog nogometaša Marc-Vivien Foea, koji je umro prošle godine na stadionu Gerland u Lyonu od srčanog udara za vrijeme utakmice Kupa konfederacija, odlučila je tužiti Nogometni savez Francuske zbog neadekvatne medicinske pomoći.

Foe je kolabirao u 72. minuti utakmice Kamerun - Kolumbija, te je ubrzo umro.

"Svi su vidjeli koliko je trebalo vremena da mu se ukaže pomoć izvan terena. Njegova smrt nema nikakve veze sa sudbinom, jer je dokazano da je bio zdrav. Nitko ne kaže da se infarkt ne može dogoditi, ali tamo nije bilo liječnika specijaliste, opreme, ničega", kazao je odvjetnik Alain Jakubowicz, koji zastupa obitelj preminulog nogometaša.

"Prošlo je godinu dana od tragedije i nogometni su dužnosnici održali puno govora, a gospođa Foe i dalje čeka. Dobro je da se organiziraju dobrotvorni susreti, ali to joj neće pomoći da uzdržava djecu", dodao je odvjetnik Jakubowicz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙