FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PLATINI: NISAM IZNENAĐEN LOŠIM REZULTATOM FRANCUSKE

PARIZ, 27. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Kapetan francuske nogometnereprezentacije koja je 1984. osvojila naslov prvaka Europe MichelPlatini izjavio je da ga prerano ispadanje "tricolora" s Eura nijeiznenadilo.
PARIZ, 27. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Kapetan francuske nogometne reprezentacije koja je 1984. osvojila naslov prvaka Europe Michel Platini izjavio je da ga prerano ispadanje "tricolora" s Eura nije iznenadilo.

"Francuska je igrala jednako kao i na SP-u prije dvije godine, samo što smo ovaj puta imali Zinedinea Zidanea i puno sreće. Prije dvije godine sigurno bi izgubili od Engleza, a Ivica Mornar ne bi promašio priliku za pobjedu", kazao je Platini za Le Journal du Dimanche.

Jedan od najboljih europskih nogometaša u povijesti smatra kako Francuzi nisu uspjeli nadoknaditi odlazak Laurenta Blanca i Emmanuela Petita.

"Radi se o dva odlična igrača koji su bili sposobni kreirati u sredini terena. U sadašnjoj francuskoj reprezentaciji očit je nedostatak tehnike. A kad dolazite na EP nakon naporne klupske sezone, tehnika je onaj jezičac na vagi koji odlučuje", rekao je, dodavši kako su najbolji dojam ostavili Portugalci i Česi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙