FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSC DOBIO MEĐUNARODNI CERTIFIKAT ICAR

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski stočarski centar (HSC),ustanova za poslove u stočarstvu i poljoprivredi dobila je međunarodnicertifikat ICAR-a, međunarodne organizacije za standardizacijupraćenja proizvodnosti (testiranja) i procjenu uzgojnih vrijednostidomaćih životinja (International Committee for Animal Recording).
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski stočarski centar (HSC), ustanova za poslove u stočarstvu i poljoprivredi dobila je međunarodni certifikat ICAR-a, međunarodne organizacije za standardizaciju praćenja proizvodnosti (testiranja) i procjenu uzgojnih vrijednosti domaćih životinja (International Committee for Animal Recording).

Dobivanje certifikata, odnosno pečata, potvrda je HSC-a da sve poslove iz domene praćenja proizvodnosti i procjene uzgojnih vrijednosti domaćih životinja obavlja po međunarodno priznatim standardima, istaknuto je na svečanosti dodjele.

To također znači da je HSC dobro organizirana ustanova u dijelu poslova koje su kontrolirali te da vrlo korektno provodi sustav identifikacije i kontrole proizvodnosti, izračun uzgojnih vrijednosti te da su svi poslovi usklađeni s preporukama ICAR-a.

Dobivanjem prava korištenja posebnog pečata ICAR-a završio je trogodišnji napor HSC-a da svoje poslove uskladi sa međunarodnim standardima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙