FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WIMBLEDON: KARLOVIĆ SERVISIMA U OSMINU FINALA

ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Nakon Karoline Šprem i Maria Ančićaplasman u osminu finala trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledonaizborio je i Ivo Karlović.
ZAGREB, 27. lipnja 2004. (Hina) - Nakon Karoline Šprem i Maria Ančića plasman u osminu finala trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona izborio je i Ivo Karlović.

U dvoboju trećeg kola Karlović je pobijedio 18. nositelja Španjolca Feliciana Lopeza 7:6 (12), 7:6 (3), 6:7 (2), 7:5, a sljedeći protivnik bit će mu branitelj naslova Švicarac Roger Federer, koji je bez većih problema porazio Šveđanina Thomasa Johanssona 6:3, 6:4, 6:3.

Najviši tenisač na Touru je protiv Lopeza dokazao kako mu je teško oduzeti početni udarac - Španjolcu to nije uspijelo tijekom dvoipolsatne borbe.

Prvi set je bio doista zanimljiv, obiojica su suvereno čuvali svoj servis, a tako su nastavili i u "tie-breaku", u kojem se činilo da mogu dovijeka dobijati poenE na svoj servis. Konačno, nakon 25 poena zaredom u kojima je serviser uzimao poen, Karlović je uspio napraviti "mini-obrat" za 14:12. U drugom setu ista slika, opet su Karlović i Lopez otišli do 13. igre, koju je Zagrepčanin sada dobio sa dva oduzeta poena na servis za 7:3. Treći "tie-break" dobio je ipak Španjolac sa 7:2, a u četvtom je setu Karlović u 11. igri konačno uspio oduzeti Španjolcu servis - bio je to jedini "break" u cijelom meču - za slavlje i dvoboj sa Federerom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙