FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja- Hrvatska - za srijedu, 23. lipnja

ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 23. lipnja.
ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 23. lipnja.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić uručit će odlikovanja u prigodi Dana državnosti, (Ured predsjednika, 12 sati).

BOSILJEVO/VRBOVSKO - Predsjednik Vlade RH Ivo Sanader otvorit će novosagrađenu dionicu Bosiljevo-Vrbovsko, od 13,8 km, autoceste Zagreb-Rijeka. Na otvorenju će biti i ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta, predsjednik Uprave Autoceste Rijeka-Zagreb Zoran Klarić te gradonačelnici Rijeke i Zagreba Vojko Obersnel i Vlasta Pavić. Na početak dionice premijer Sanader s izaslanstvom dolazi u 11,25 sati, a svečanost na čvoru Vrbovsko počinje u 12 sati.

Novinari, snimatelji i fotoreporteri kojima prijevoz organizira vladin Ured za odnose s javnošću trebaju doći u 9,20 sati na Mažuranićev trg s kojega je predviđen polazak iz Zagreba.

ZAGREB - Kamen temeljec za izgradnju laboratorijskog i poslovnog prostora biotehnološke tvrtke Genera položit će hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, a svečanosti će biti nazočan i potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Andrija Hebrang, ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac te predstavnici zagrebačkih gradskih vlasti, (raskrižje Av. V. Holjevca, Slavonske av. i Stare trnjanske ceste, 13,30 sati).

VUKOVAR - U Vukovaru će biti upriličena primopredaja 48 stanova koji su bili oštećeni tijekom rata, a sada su obnovljeni sredstvima Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, (Županijska ulica, 10 sati).

ZAGREB - Proširena sjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Vlade RH bit će održana povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama 26. lipnja, (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, Mala vijećnica, 11 sati).

BJELOVAR - Predsjednik Udruge hrvatskih sudaca Vladimir Gredelj susrest će se s voditeljem Misije OESS-a u Republici Hrvatskoj Peterom Somnebyom i drugim članovima iz Misije. Nakon uvodnog otvorenog dijela, drugi dio sastanka bit će zatvoren za javnost, (Županijski sud u Bjelovaru, 10 sati).

ZAGREB - U Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku bit će provedena identifikacija posmrtnih ostataka ekshumiranih tijekom ožujka i travnja ove godine iz masovnih grobnica u Tordincima, a identifikaciji koja se provodi u organizaciji Uprave za zatočene i nestale Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti bit će nazočna i ministrica Jadranka Kosor, (Šalata 11, 9,45 sati).

ZAGREB - U javnoj raspravi "Civilna obrana u integracijskim procesima" sudjelovat će ministar obrane Berislav Rončević i Nacionalni koordinator za NATO Pjer Šimunović te predstavnici svih ministarstava i stručnjaci iz područja civilne obrane i nacionalne sigurnosti, (Ministarstvo gospodarstva, Vukovarska 78, 10 sati).

ZAGREB - Predstavnici Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Hrvatske udruge sindikata i Sindikata usluga UNI-Cro će na konferenciji za novinare raspravljati na temu je li "Povećanje odvjetničkih naknada- sastavni dio pravosudne reforme?", (Radnički dom, Krešimirov trg 2, dvorana 427, 10 sati).

RIJEKA - U okviru manifestacije "Riječke ljetne noći" bit će odigrana predstava autora i redatelja Marjana Bevka "Zdrav sam i dobro mi je", koja se izvodi na četiri jezika: slovenskom, mađarskom, talijanskom i njemačkom. Ta je predstava projekt Europske kazališne konvencije čiji je sudionik i riječki HNK Ivana pl. Zajca, (Trg Riječke rezolucije, 21,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Jasna Nahtigal

navečer: Vesna Krbot Nejašmić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙