FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BICIKLIZAM: SVJETSKI PRVAK NA KRONOMETAR ZADRŽAN U PRITVORU

BIARRITZ, 24. lipnja (Hina/dša) - Aktualni svjetski prvak u vožnji nakronometar, britanski biciklist David Millar zadržan je u pritvoru ufrancuskom gradu Biarritzu u sklopu istrage u borbi protiv dopingasamo 10 dana uoči početka "Tour de Francea" na kojemu bi Millar trebaobiti jedan od glavnih favorita za pobjedu u prologu, koja bi muosigurala da bude prvi nositelj "žute majice" vodećeg.
BIARRITZ, 24. lipnja (Hina/dša) - Aktualni svjetski prvak u vožnji na kronometar, britanski biciklist David Millar zadržan je u pritvoru u francuskom gradu Biarritzu u sklopu istrage u borbi protiv dopinga samo 10 dana uoči početka "Tour de Francea" na kojemu bi Millar trebao biti jedan od glavnih favorita za pobjedu u prologu, koja bi mu osigurala da bude prvi nositelj "žute majice" vodećeg.

Millar je priveden u postaju na ispitivanje u utorak navečer, ali do četvrtka još uvijek nije pušten.

Millar je član francuske momčadi Cofidis koja se početkom ove godine našla u središtu dopinškog skandala nakon teških optužbi njihova bivšeg suvozača Philippea Gaumonta. Zbog toga skandala Cofidis je neko vrijeme samovoljno izbivao sa biciklističkih utrka.

Policijski izvori navode kako je Millar u čitav slučaj još uvijek upleten samo kao svjedok.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙