FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JEDAN ENGLESKI NAVIJAČ UBIJEN U LISABONU, UHIĆEN UKRAJINAC

LISABON, 22. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Jedan engleski navijačubijen je noćas u Lisabonu u pokušaju pljačke, objavila je u utorakportugalska policija. Britanska novinska agencija Reuters navodi kakoje glasnogovornik portugalske policije kazao je kako se nemili događajzbio u poslovnom centru Lisabona Baixa, te da je uhićen jedanUkrajinac.
LISABON, 22. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Jedan engleski navijač ubijen je noćas u Lisabonu u pokušaju pljačke, objavila je u utorak portugalska policija. Britanska novinska agencija Reuters navodi kako je glasnogovornik portugalske policije kazao je kako se nemili događaj zbio u poslovnom centru Lisabona Baixa, te da je uhićen jedan Ukrajinac.

"Zasad možemo potvrditi da se ubojstvo dogodilo u ranim jutarnjim satima prilikom pokušaja pljačke. Događaj nema nikakve veze sa Europskim nogometnim prvenstvom", kazao je glasnogovornik portugalske policije.

Britanski mediji u prvim izvješćima, pozivajući se na portugalsku policiju, navodili su kako je zbog ubojstva engleskog navijača uhićen Hrvat. Kasnije su u svojim izvješćima to ispravili, navodeći kako se radi o Ukrajincu.

Službenica hrvatskog veleposlanstva u Lisabonu za Hinu je kazala kako posljednje informacije portugalskog radije govore kako je zbog ubojstva engleskog navijača uhićen ukrajinski državljanin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙