FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

velika eksplozija u alžirskom centru za distribuciju električne energije, 11 ozlijeđenih

ALŽIR, 22. lipnja 2004. (Reuters/Hina) - Velika eksplozija oštetila jeu ponedjeljak navečer glavni centar za distribuciju električneenergije u alžirskom glavnom gradu, pri čemu je 11 osoba ozlijeđeno,izvijestili su alžirski službeni izvori.
ALŽIR, 22. lipnja 2004. (Reuters/Hina) - Velika eksplozija oštetila je u ponedjeljak navečer glavni centar za distribuciju električne energije u alžirskom glavnom gradu, pri čemu je 11 osoba ozlijeđeno, izvijestili su alžirski službeni izvori.

Po njihovim riječima, još nije jasno koji je uzrok eksplozije, no lokalni stanovnik, koji nije želio da mu se objavi ime, rekao je da se radilo o auto-bombi, javio je Reuters.

"Prilično je jasno da je to bila auto-bomba. Pogledajte onaj izgorjeli auto", kazao je Alžirac.

Veliki dio glavnog zida na zgradi centra je srušen, ostaci su razbacani po okolnim ulicama, a obližnji prozori su razbijeni. U blizini stoji izgorjeli automobil.

Ministar unutarnjih poslova Noureddine Yazid Zerhouni rekao je da će istraga utvrditi uzroke eksplozije dodavši da je četvoro od 11 ozlijeđenih u teškom stanju. Očevici su javili da su na mjestu događaja pripadnici alžirskih specijalnih postrojbi.

Eksplozija u četveromilijunskom Alžiru dogodila se dan nakon što su vlasti objavile da su snage sigurnosti ubile vođu najjače skupine islamskih militanata u zemlji, koja je povezana s al Qaedom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙