FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NESREĆU U BREZNIČKOM HUMU IZAZVALA EKSPLOZIJA PLINSKE BOCE STROJA ZA VARENJE

VARAŽDIN, 16. lipnja 2004. (Hina) - Djelatnik Hrvatskog telekoma (HT)Željko Kukec, koji je danas teško ozlijeđen u u Brezničkom Humu,stradao je zbog eksplozije plinske boce stoja za varenje, doznaje seposlijepodne u Policijskoj upravi varaždinskoj.
VARAŽDIN, 16. lipnja 2004. (Hina) - Djelatnik Hrvatskog telekoma (HT) Željko Kukec, koji je danas teško ozlijeđen u u Brezničkom Humu, stradao je zbog eksplozije plinske boce stoja za varenje, doznaje se poslijepodne u Policijskoj upravi varaždinskoj.

Glasnogovornik PU varaždinske Darko Blaži rekao je kako uzroci eksplozije još nisu poznati, a ozlijeđeni je zbog opeklina opasnih po život smješten u zagrebačku Traumatološku kliniku.

Policija navodi da se eksplozija dogodila oko 11,40 sati prilikom popravka telekomunikacijske mreže, nekoliko metara iza benzinske postaje Inter Petrol u Brezničkom Humu.

U eksploziji plinske boce Kukec je zadobio opekline 2. i 3. stupnja, a, kako je riječ o teškim ozljedama opasnima po život, liječnička mu je pomoć pružena u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu.

Glasnogovornik Blaži također je izvijestio da je policija poslijepodne završila očevid na mjestu nesreće, no da točan uzrok eksplozije još nije poznat.

Razlozi eksplozije, dodaje, bit će poznati nakon vještačenja, koje bi za nekoliko dana trebali obaviti stručnjaci za plin i plinske boce.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙