FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPIDERMAN U SARONGU U INDIJSKOJ VERZIJI STRIPA

NEW DELHI, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Spiderman će uskoro umjestopoznatog kombinezona čovjeka pauka odjenuti sarong u indijskoj verzijislavna stripa, piše u ponedjeljak tisak.
NEW DELHI, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Spiderman će uskoro umjesto poznatog kombinezona čovjeka pauka odjenuti sarong u indijskoj verziji slavna stripa, piše u ponedjeljak tisak.

Peter Parker postat će Pavitr Prabhakar, junak koji svoje nadljudske moći dobija od hinduističkog mudraca i bori se protiv zločina na ulicama Bombaja dok će se njegova družica, u originalnoj verziji Mary Jane, zvati Maya.

Negativac u stripu bit će demon Rakshasa, objašnjava Sharad Devarajan, upravitelj Gotham Entertainment Group, indijskog izdavača avantura junaka američke tvrtke US Marvel Comics.

Prvi broj u nizu od četiri izići će u kolovozu, a izdavači se nadaju da će ga pročitati oko pet milijuna ljudi, prema Prithvijitu Ramachandri iz Gotham Entertainment Group.

Bude li se strip dobro prodavao u indijskoj verziji, tvrtka predviđa i film kako bi u Bollywoodu ponovio uspjeh hollywoodske verzije iz 2002. u kojoj se Tobey Maguire kreće među newyorškim neboderima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙