FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SANADER: POBIJEDIT ĆEMO ENGLESKU

BRUXELLES,18. lipnja(Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader,koji je u petak boravio u Bruxellesu, gdje je donesena odluka ohrvatskoj kandidaturi i početku pristupnih pregovora, osvrnuo se,potaknut novinarskim pitanjem, i na sinoćnju nogometnu utakmicu izmeđuHrvatske i Francuske.
BRUXELLES,18. lipnja(Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader, koji je u petak boravio u Bruxellesu, gdje je donesena odluka o hrvatskoj kandidaturi i početku pristupnih pregovora, osvrnuo se, potaknut novinarskim pitanjem, i na sinoćnju nogometnu utakmicu između Hrvatske i Francuske.

"Očekivali smo današnju odluku Europskog vijeća i nismo htjeli pobijediti Francusku, a sada kad smo dobili pozitivnu odluku pobijedit ćemo Englesku", rekao je Sanader, odgovorajući na pitanje novinara Reutersa je li sudac trebao poništiti izjednačujući zgoditak Francuske zbog igranja rukom francuskog igrača.

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Francuske u četvrtak su na Europskom prvenstvu u Portugalu odigrale 2-2. Drugi pogodak za Francusku postigao je napadač David Trezeguet nakon što je rukom zaustavio ispucavanje hrvatskog vratara Tomislava Butine.

Za prolazak u sljedeći krug Hrvatska u ponedjeljak igra protiv Engleske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙