FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: REAGIRANJE ŠVEDSKOG TISKA NA UTAKMICU HRVATSKA - FRANCUSKA (2:2)

STOCKHOLM, 18. lipnja 2004. (Hina) - Iako je gotovo cijeli sportski dioDagens Nyhetera posvecen današnjoj utakmici Švedska - Italija, ipak setu našao i osvrt na utakmicu Hrvatska - Francuska (2:2).
STOCKHOLM, 18. lipnja 2004. (Hina) - Iako je gotovo cijeli sportski dio Dagens Nyhetera posvecen današnjoj utakmici Švedska - Italija, ipak se tu našao i osvrt na utakmicu Hrvatska - Francuska (2:2).

Pod naslovom "Hrvatska uzdrmala svjetske prvake" našla se i povelika slika Igora Tudora kojemu je švedski novinar dao nadimak "Tragičar susreta". Tudor je imao tu nesreću da ga zakači Zidaneova lopta nakon slobodnog udarca u 22. minuti, a njegova kardinalna greška u drugom poluvremenu koštala je Hrvatsku pobjede, tvrdi list.

I dok je protiv utakmice s Engleskom jedan slobodan udarac i jedan jedanaesterac Francuzima bio dovoljan za pobjedu, mišljenje većine je da se Francuska jeftino provukla u utakmici protiv Hrvatske i da je samo zahvaljujuci šlampavoj igri pojedinih hrvatskih igrača izvukla bod.

Trezeguetovo igranje rukom samo je spomenuto, ali ne i komentirano. Za Thierrya Henrya pise se da je bio potpuno izvan forme i nezainteresiran za utakmicu. Ali, Francuzi imaju Zidanea, koji je kao i obično, iznio cijelu utakmicu na svojim leđima, kaže švedski tisak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙