FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: ŠVEDSKOM FARMERU UTAKMICA SPASILA ŽIVOT

STOCKHOLM, 17. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Osamdesetpetogodišnji švedskifarmer spašen je na krajnjem sjeveru Švedske nakon četverodnevnepotrage, a nakon uspješne akcije spašavanja kazao je kako mu je životspasila pobjeda Švedske nad Bugarskom (5:0) na Europskom prvenstvu.
STOCKHOLM, 17. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Osamdesetpetogodišnji švedski farmer spašen je na krajnjem sjeveru Švedske nakon četverodnevne potrage, a nakon uspješne akcije spašavanja kazao je kako mu je život spasila pobjeda Švedske nad Bugarskom (5:0) na Europskom prvenstvu.

U priči listu Expressen Soren Gellerstedt, čiji se automobil pokvario u šumi, tvrdi da je preživio samo zahvaljujući radio-prijenosu utakmice iz Portugala, te da mu je pobjeda Šveđana dala snage da pobijedi glad,žeđ i umor u šumama pokraj grada Jokkmokka, gdje živi samo narod Sami i sobovi.

Akumulator u vozilu je,na sreću, prestao raditi nakon što je završila utakmica, a na životu me samo održala činjenica da sam po svaku cijenu htio opet vidjeti švedsku reprezentaciju kako igra, kazao je sretni farmer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙