FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GUBITAK RIJEČKOG RIO-A U 2003. IZNOSI 4,03 MILIJUNA KUNA

RIJEKA, 15. lipnja 2004. (Hina) - Na redovnoj Glavnoj skupštinidioničara Riječke industrije odjeće d.d. (RIO) danas je usvojenaodluka o pokriću gubitka iz 2003. od 4,03 milijuna kuna, a zaiznalaženje izvora za pokriće gubitaka iz poslovanja zadužena jeUprava tvrtke.
RIJEKA, 15. lipnja 2004. (Hina) - Na redovnoj Glavnoj skupštini dioničara Riječke industrije odjeće d.d. (RIO) danas je usvojena odluka o pokriću gubitka iz 2003. od 4,03 milijuna kuna, a za iznalaženje izvora za pokriće gubitaka iz poslovanja zadužena je Uprava tvrtke.

Bivšoj Upravi nije data razrješnica za poslovanje u 2003. Razrješnica za nadzor poslovanja odobrena je Nadzornom odboru koji je na skupštini opozvan te je imenovan novi Nadzorni odbor.

Nakon izmjene vlasničke strukture i ulaska skupine novih investitora u riječki RIO u ožujku ove godine imenovana je nova Uprava na čelu s Nikolom Mikićem.

Novi vlasnici RIO-a naslijedili su i višemilijunska dugovanja koja ta tvrtka ima uglavnom prema poslovnim bankama.

Nova Uprava predstavila je svoj program rada koji, među ostalim, obuhvaća širenje na nova tržišta i unaprjeđenje proizvodnje. Od 479 radnika programom zbrinjavanja viškova obuhvaćeno je njih 120, a u radnom ih je odnosu ostalo 350.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙