FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004:TEŠKO JE OČEKIVATI NEŠTO PROTIV FRANCUZA

ESTELAGEM DO SORRAJA,(H) - Nakon dana odmora, hrvatski reprezentativcisu na Europskom prvenstvu u Portugalu ponovo u pogonu. Igrači koji sunastupili u dvoboju protiv Švicarske imali su tek lakši trening, doksu ostali radili maksimalnim intenzitetom.
ESTELAGEM DO SORRAJA,(H) - Nakon dana odmora, hrvatski reprezentativci su na Europskom prvenstvu u Portugalu ponovo u pogonu. Igrači koji su nastupili u dvoboju protiv Švicarske imali su tek lakši trening, dok su ostali radili maksimalnim intenzitetom.

Nakon jučerašnjeg verbalnog napada Miroslava Blaževića, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić nije se pojavio na današnjoj novinskoj konferenciji u hrvatskom kampu u Estelagem do Sorraji. Umjesto Barića novinare je o novostima u taboru "vatrenih" izvjestio njegov asistent Dražen Ladić.

"Svi igrači su na raspolaganju, nemamo problema s ozljedama. Tek je Dario Šimić imao lagani tretman noge nakon što je dobio udarac u ložu," kazao je Ladić, koji je zajedno s Martinom Novoselcom i Tomislavom Ivkovićem prati dvoboj Engleske i Francuske na stadionu Luz.

"Bila je to čvrsta utakmica puna tempa. Svaki igrač je imao svoje zadaće, koje je ispunjavao maksimalno korektno, bez imalo samoisticanja," dodao je Ladić. Hrvatska reprezentacija će u dvoboju protiv aktualnih europskih prvaka pokušati ne izgubiti, a onda u posljednjem dvoboju protiv Engleza ići na tri boda, koja bi nam otvorila vrata četvrtfinala.

"Teško je očekivati nešto u susretu s Francuskom. Nama je cilj osvojiti bod. Igrači će su vrlo motivirani i naša je jedina prednost što igramo bez imperativa," dodao je Ladić.

U prvom dvoboju protiv Švicarske petorica igrača dobila su žute kartone (Pršo, Mornar, Živković, Rapajić, Bjelica) pa im prijeti suspenzija, te će Barić protiv Francuske, jednog ili dvojicu odmarati. Ladić je na vratima hrvatske vrste osvojio treće mjesto na Svjetskom prvnstvu 1998. godine, a baš su Francuzi bili ti koji su zaustavili "vatrene" na putu prema finalu.

"Tada smo bili u veliko zamahu, prepuni samopouzdanja, nosila nas je euforija. Danas je drugačije, skorašnji susret protiv Francuza nema toliku težinu, jer nam ostaje popravni protiv Engleza," zaključio je Ladić.

Jedan od petorice koji su protiv Švicaraca "požutjeli" bio je Milan Rapajić. "Nama je presudna utakmica protiv Engleske, u rom dvoboju moramo tražiti put za drugi krug. No, naravno da bi želio igrati protiv Francuske, koja je trenutačno najbolja reprezentacija na svijetu," kazao je Rapaić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙