FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: VIŠE OD TRI MILIJUNA TALIJANA GLEDALO UTAKMICU HRVATSKE

RIM, 14. lipnja 2004. (Hina/AR) - Prvo poluvrijeme utakmice Švicarska -Hrvatska pratilo je na televiziji RAI više od tri milijuna Talijana, abroj tv-gledatelja je smanjen u drugom dijelu utakmice.
RIM, 14. lipnja 2004. (Hina/AR) - Prvo poluvrijeme utakmice Švicarska - Hrvatska pratilo je na televiziji RAI više od tri milijuna Talijana, a broj tv-gledatelja je smanjen u drugom dijelu utakmice.

Prema podacima koje je danas objavio Auditel, ustanova za praćenje gledanosti tv-emisija, početak utakmice u 18 sati na drugom programu RAI-a gledalo je 3 milijuna i 42 tisuće gledatelja ili 24,28 posto, dok je drugi dio utakmice, u vrijeme kada je prvi program RAI-a prenosio utrku formule 1 iz Kanade, pratilo 2 milijuna i 83 tisuće gledatelja (12,59 posto).

Talijanski komentatori su suglasni u ocijeni da je pogriješio izbornik Barić sa sastavom i taktikom, jer nije pozvao mlade, kao na primjer Niku Kranjčara, i da se od hrvatskih nogometaša više očekivalo. Hrvatska je trebala pobijediti Švicarsku, a igrala je nemotivirano, ocjena je komentatora. Talijanski novinari ocijenili su suđenje na toj utakmice kao jako loše.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙