FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

izaslanstvo ericssona s predsjednikom mesićem i premijerom sanaderom

ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić i premijer hrvatske Vlade Ivo Sanader danas su naodvojenim susretima razgovarali s predsjednikom i izvršnim direktoromEricssona Carlom-Henricom Svanbergom, koji se nalazi u posjetuHrvatskoj.
ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić i premijer hrvatske Vlade Ivo Sanader danas su na odvojenim susretima razgovarali s predsjednikom i izvršnim direktorom Ericssona Carlom-Henricom Svanbergom, koji se nalazi u posjetu Hrvatskoj.

"Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku biti ovdje u Hrvatskoj", rekao je Svanberg novinarima u Uredu Predsjednika.

Dodao je da su predsjednik Mesić i premijer Sanader pokazali široko poznavanje onoga čime se Ericsson bavi te da podržavaju djelovanje Ericssona Nikole Tesle, kompanije koja ima veoma važnu ulogu u Ericssonovoj grupi.

"Riječ je o kompaniji koja je u zadnjih nekoliko godina pokazala snažan napredak te je predvodnik u puno područja kojima se mi u Ericssonu bavimo", rekao je Svanberg.

Uz Svanberga, razgovorima s čelnicima Republike Hrvatske nazočili su i predsjednik Uprave Ericssona Nikola Tesle Ake Enell, potpredsjednica Gordana Kovačević i direktorica Kompanijskih komunikacija Snježana Bahtijari.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙